Ko se odločite dodati novega ponudnika programske ali strojne opreme v svoj poslovni paket, je prvo vprašanje, “Koliko me bo to stalo?” Stroški so pomemben dejavnik, vendar je velikokrat dražja izbira veliko cenejša in bolj uporabniško prijazna na dolgi rok.

CS-Cart je ravno takšna rešitev. Uporabljajo ga podjetja, ki upravljajo spletne trgovine. Paket vsebuje dodatke, ki zagotavljajo bolj celostno izkušnjo od konkurentov. Vaše podjetje ima lahko več sestavnih delov, zato lahko poenostavitev enega vidika vaše prodajne strategije prinese številne prednosti kot so, manj posrednikov, boljši pregled nad financami in boljša uporabniška izkušnja.

Tukaj so štirje razlogi za namestitev CS-Carta za potrebe vaše spletne trgovine.

 

Vse v enem

 

Če ste šele začetnik, je preprosta možnost gostovanja morda najboljša rešitev za vašo spletno trgovino. Sčasoma boste želeli dodatno pozornost, da ustvarite več prodaje in kar najbolje izkoristite svoj potencial spletnega poslovanja.

CS-Cart ponuja več kot 500 funkcij. Njegova programska oprema, ki vam prihrani ogromno časa, denarja in glavobolov, je na voljo v treh različicah, ki stanejo med 385 in 1.450 evrov. Brezplačne rešitve pogosto ponujajo manj funkcionalnosti, zato boste morda morali kupiti dodatke različnih prodajalcev in tretjih oseb. Ti preprodajalci niso odgovorni za razvoj programske opreme, zato ob napakah ni možnosti učinkovite podpore.

Poleg tega dodajanje novih funkcij različnih ponudnikov lahko pozroči dodatni čas razvoja in implementiranja, kar poveča stroške in vpliva na časovni načrt vašega podjetja, ob tem pa niti nismo omenili varnostnih tveganj, ki jih prinese mešanje dodatkov. Predvsem je to pomembno, če sprejmete plačila s kreditnimi karticami. Izvajanje varnostnih pregledov vsakega prodajalca programske opreme, ki ga uporabljate, zahteva čas. Tudi če je rezultat mešanje na koncu delujoč, s tem upočasnite poslovanje in izgubite čas pri optimizaciji.

 

Obsežne funkcije

 

Spletna trgovina vam mora povečati prodajo in ne ravno obratno. CS-Cart ponuja številne funkcije, ki pomagajo povečati prodajo in optimizacijo spletne prisotnost.

  • Urejevalnik postavitve: Izkoristite programsko opremo za elektronsko poslovanje tako, da ga prilagodite svojim potrebam in žaljam. Urejevalnik postavitve vam omogoča urejanje vsake vaše spletne strani – ne potrebujete izkušnje s kodiranjem.
  • Promocije:Ustvarite promocije za stranke, ki izpolnjujejo merila vaših ponudb (npr. 10% popusta na nakup nad 100 evrov, brezplačna dostava pri nakupih nad 50 evrov itd.).
  • Nagrajevanje zvestobe:Ustvarite program nagrajevanja zvestobe in stranke motivirajte, da postanejo stalni kupci.
  • Orodja za navzkrižno prodajo:Predstavite svoje najbolj prodajane in najbolj priljubljene izdelke, ter zagotovite popuste za paketne ponudbe.
  • Večnamenske funkcionalnosti: Upravljajte več prodajnih mest brez nastavitve ali namestitve programske opreme – s tem lahko ekperimentirate s ceno, tržnimi stroški in usmerjenostjo na ciljne skupine.

 

70+ ponudnikov plačil

 

Za obdelavo finančnih transakcij spletne trgovine potrebujete ponudnika poslovnega računa in različne načine plačevanja. Dobro je sodelovati z integriranimi nakupovalnimi rešitvami, ki ponujajo številne ponudnike in načine plačila, tako da se lahko odločite, preko katerega ponudnika želite obdelati naročila vaših strank.

Pomembno je, da si vzamete čas za primerjavo ponudnikov. Odvisno od velikosti obsega vašega poslovanja in števila različnih kreditnih kartic, pavšalni ponudnik morda ne bo cenejš, kot ponudnik integrirane storitve. Prav tako je smiselno razmišljati o poštenosti in integriteti podjetja, ki bo obravnaval vaše finančne prelive. Vzemite si čas za branje spletnih ocen in pokličite ponudnike, ter jih povprašate o razpoložljivih tarifah in obegu podpore, ki jo lahko pričakujete.

Če sprejmete tudi transakcije s plačilnimi karticami v vši fizični trgovini, lahko zmanjšate število ponudnikov različnih načinov plačila, tako da izberete ponudnika poslovnega računa, ki lahko upravlja tako vaše spletne transakcije, kot tudi transakcije v trgovini. Pojdite še korak naprej in se odločite za ponudnika poslovnega računa, ki vam bo zagotovil rešitev vse-v-enem, ki vključuje tako poslovni račun, kot tudi različne načine plačevanja. PayJunction je integriran v CS-Cart in lahko zmanjša število ponudnikov spletnih financ, ki jih uporabljate, hkrati pa ga tudi uporabljate za plačilni promet v vaši trgovini. Vse-v-enem ponudnik vam bo pomagal zmanjšati mesečne stroške, olajšati razumevanje učinkovitosti obdelave plačilnega prometa in zmanjšal vaše število klicev podpore strankam.

 

Stopnje dostopnosti

 

Upravljanje podjetja zahteva veliko časa in dela – vaša spletna trgovina vas pri vodenju posla torej ne sme obremenjevati. Z delegiranjem dela med člani vaše ekipe lahko proaktivno upravljajte delovno obremenitev spletne trgovine. CS-Cart omogoča različne ravni skrbniškega dostopa, tako da lahko razdelite upravljanje in komunikacijo s strankami med člane vaše ekipe.

 

Ne glede na to, za katerega ponudnika spletnih trgovin se boste odločili, je pomembno, da v odločitev o nakupu vključite tudi razpoložljive funkcije. Poiščite torej naštete funkcije, ko se odločate za vašega dolgoročnega ponudnika spletnih plačilnih rešitev.