Podjetje Imode d.o.o., ki je na področju spletnih rešitev na slovenskem trgu prisotno že 20 let, je te dni v spletne trgovine, ki bazirajo na CS-Cartu, uspešno integriralo način plačevanja s sistemom Elipay, ki omogoča plačevanje z različnimi kriptovalutami, prodajalec pa plačilo prejme v evrih.

Razcvet trga spletnih trgovin zahteva vedno nove rešitve tudi na področju plačevanja naročenih izdelkov ali storitev. Medtem ko slovenski kupci še vedno najraje plačujejo “ob dostavi”, je možnost plačil s karticami ali spletnimi plačili najhitreje rastoč del razvoja spletnih trgovin. CS-Cart, ki v svojem sistemu ponuja možnost več kot 70 različnih plačilnih sredstev, je te dni prejel še dodatno možnost – podjetje Imode, ki je zastopnik za CS-Cart v Sloveniji in celotni Adria regiji, je namreč uspešno integriralo plačevanje s sistemom s Elipay v spletno trgovino.

Kupci bodo lahko tako nakupe v spletnih trgovinah, ki temeljijo na rešitvi CS-Cart, opravili tudi s sistemom Elipay. Postopek je za kupca zelo preprost in zanj predstavlja dodatno varnost nakupovanja na spletu.

Prednosti uporabe Elipayja na prodajnem mestu ali v spletni trgovini:

  • dostop do novega segmenta kupcev z veliko kupno močjo,
  • brez finančnih tveganj: znesek plačila je v evrih,
  • prihranek pri provizijah: občutno nižje kot pri kreditnih karticah,
  • preprosta integracija,
  • podprte kriptovalute: Bitcoin, Bitcoin Cash in Ether.

O Elipay
Sistem Elipay uporabnikom in ponudnikom ponuja sodobno in enostavno izkušnjo nakupovanja s kriptovalutami pri vsakodnevnih nakupih s pomočjo pametnega telefona. Rešitev je razvilo podjetje Eligma iz Ljubljane.
Več na elipay.com in eligma.com