Iščemo wordpress programerja
Smo mlada ekipa, željna novih projektov in dokazovanja, predvsem pa smo drugačni in inovativni. Pri nas se zavedamo da brez naših strank ne moremo obstajati, vendar pa se tudi naše stranke zavedajo kakšne koristi imajo zaradi nas, ki jih brez nas ne bi mogli imeti. Sedem članska ekipa, ki poskrbi za kompletno digitalizacijo podjetja. Naše poslanstvo je da ponudimo na trgu produkte na različnih področjih in različnih panogah, na takšen način, da bodo le-ti dejansko koristni za naše odjemalce oz. kupce. Torej da bodo naši produkti reševali probleme naših strank in drugih poslovnih partnerjev ter jim pomagali pri njihovih ciljih in zamislih.

Želimo si poslovati v skladu s politiko »win – win«, torej da vedno ustvarjamo neko določeno obojestransko korist in ponudimo neko dodano vrednost.

Kandidat m/ž Na prvem mestu je lojalnost, kar pomeni da iščemo nekoga, ki se bo ekipi pridružil in z njo zrastel. Ne zanima nas štiri mesečno delo. Iščemo svež veter, ki bo s svojimi idejami pripomogel k rasti podjetja.

Pričakujemo

  • Poznavanje odprtokodnega sistema WordPress, PHP in MySql
  • Izkušnje pri razvoju predlog in vtičnikov po meri

  • Poznavanje najnovejših spletnih tehnologij

  • Delo z Google Analytics in Google Search console
  • Minimalno 2 leti delovnih izkušenj.
  • Znanje vsaj krovno dela s spletnimi trgovinami

Reference so obvezne

Dodatna prednost:
Oblikovanje (AI, PS)

Lastnost: Proaktiven, sposobnost samostojnega iskanja optimalnih rešitev, prilagoditev na delo v ekipi, organiziranost, natančnost.

Dodatna prednost: Oblikovanje (AI, PS)

Delo poteka v Ljubljani na Dalmatinova 2

Pošljite nam svoj CV na mail ali pa nas pokliči. Tvoj mail s CVjem in svežo idejo lahko pošljete na zaposlitev@imode.si