Izkoristite vavčerje za izdelavo spletne strani ali trgovine

 

Slovenski podjetniški sklad je objavil Javni razpis in poziv za vavčerje, ki je odprt do 31.3.2023 za:

  1. Vavčer za digitalni marketing
    (spletna stran, spletna trgovina, mobilna aplikacija, rezervacijska platforma)
  2. Vavčer za dvig digitalnih kompetenc
  3. Vavčer za pripravo digitalne strategije
  4. Vavčer za kibernetsko varnost

S prijavo na razpis lahko kot podjetje pridobite nepovratna finančna sredstva za vse navedene vavčerje do 60 % celotne vaše investicije, ki vam ga bo pokril Slovenski podjetniški sklad.

Podjetje Imode d.o.o. je navedeno kot izvajalec v katalogu strokovnjakov na portalu Digitalno inovacijsko stičišče Slovenija in smo kot izvajalci prisotni na vseh razpisanih vavčerjih, več si lahko preberete na linku: https://dihslovenia.si/strokovnjaki/.

Kdo vse se lahko prijavi in kakšen je postopek prijave?

Prijavijo se lahko:

  • mikro, mala in srednje velika podjetja
  • ki imajo vsaj enega zaposlenega in imajo sedež v Sloveniji
  • prijavite se lahko neglede na to ali imate s.p., d.o.o., d.n.o.

 

V našem podjetju vam pripravimo celotno razpisno dokumentacijo (oddaja vloge, …) v kateri boste imeli natančno predvidene vse stroške izdelave za vsak posamezen vavčer.

Z oddajo vlog/e na podjetniški sklad boste v roku 15 dni prejeli odgovor v kakšnem obsegu bodo financirali vašo investicijo glede na posamezen prijavljeni vavčer. Po odobritvi sledi podpis pogodbe o sodelovanju in izvedba celotnega projekta. Po izvedenem projektu se vloži zahtevek za izplačilo subvencije, katero podjetniški sklad nakaže na vaš poslovni račun.

Imode d.o.o. je spletna kreativna agencija polnega obsega s poudarkom na spletni prodaji z več kot 20 letnimi izkušnjami. Ponujamo celostno rešitev za vaše spletne in oblikovalske želje. Smo ekskluzivni zastopnik in razvijalec nakupovalne platforme CS-Cart za Adria regijo, predvsem pa smo ekipa odprtih, zagnanih in delu predanih posameznikov, ki se trudijo biti najboljši v tem, kar delajo.

 

Mislimo digitalno, vidimo 360°.

Pokličite nas na 041/684-088 ali nam pošljite e-mail na info@imode.si

FIZIČNE OSEBE

Obdelava in uporaba osebnih podatkov

10 + 8 =

PRAVNE OSEBE

Obdelava in uporaba osebnih podatkov

8 + 1 =

Družba Imode d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo.

Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@imode.si).  Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.