iMode d.o.o.

Spletne in kreativne rešitve

Oblika je pomembna!

Pred nekaj desetletji je bil internet nekaj, kar nam tudi kasnejši slovenski izraz zanj, torej medmrežje, ni kaj dosti pomenil. Bil je poznan samo v ameriških akademskih krogih, od kod tudi prihaja. Danes je internet nekaj, brez česar sodobni človek ne (z)more več. Navadili smo se, da po vsako informacijo “skočimo” na internet,  pa naj nam pri tem pomaga striček Google ali kakšen drug spletni iskalnik.  A na internet ne zajadramo samo, da bi tam poiskali informacije, vse bolj se razvija tudi trg spletnih trgovin, ki s pospešenimi koraki sledi klasičnim oblikam trgovine.

Imeti lastno spletno stran je bilo še v preteklem stoletju, celo tisočletju, dokaj prestižno dejanje. Danes temu ni več tako! Pot do informacij, izdelkov ali storitev je veliko lažja, kot je kdaj koli bila. Imeti spletno stran ali celo spletno trgovino je danes res preprosto.  Klik ali dva in že smo na “netu”. Res je tako. A ob tem se srečamo z nepregledno množico podobnih “stvaritev” in med njimi se zlahka izgubimo.  Tako lastniki spletnih strani ali spletnih trgovin, kot tisti, ki iščejo točno določeno informacijo, storitev ali izdelek.

Zatorej odločitev, komu boste prepustili izdelavo spletne strani ali spletne trgovine zagotovo ne sme biti prepuščena naključju.  Tudi na to, da ste že na “netu” in da poslujete tako, kot pravi slovenski pregovor: “Dober glas seže v deveto vas”, ne pomaga več. Vasi so danes namreč globalne in jih je veliko več kot le devet …

Podjetje iMode je na trgu že dve desetletji. V času tehnološkega razvoja oziroma interneta, če nadaljujemo naš uvod, bi lahko zapisali, da smo bili že zelo zgodaj “zraven”. Minula leta se tako merijo v letih izkušenj in predvsem v množici referenčnih partnerjev, ki smo jim  pomagali, da so danes prav tam, kjer jih boste kot uporabniki tudi iskali. V primeru, da boste opravili tudi nakup v njihovi spletni trgovini, boste verjetno eden izmed tistih, ki so tam doživeli prijetno uporabniško izkušnjo.

Vrnimo se k naslovu. Oblika je (ob vsebini) res pomembna! Ne verjamete? Poklikajte vašo konkurenco in se prepričajte sami. Zadovoljni? Če ste, ste lahko še boljši. In če niste, vam povemo, da ste lahko kmalu v družbi najboljših. Pričnite svojo novo pot tudi s tem, da najprej z nami vzpostavite kontakt!

 

Pišite nam

Osebni podatki

2 + 11 =

Družba Imode d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo.

Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (goran.cule@imode.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Imode d.o.o.
Spletne in kreativne rešitve

Stegne 11a
1000 Ljubljana

E-mail: info@imode.si
Gsm.: +386 51 625 158

Id za ddv: SI17275458
Mat. št.: 3989020000