Ekipa strokovnjakov za programsko opremo B2B je pred kratkim izvedla pregled CS-Cart Multi-Vendor in analizirala vse vidike našega izdelka – od funkcionalnosti, ki vam pomagajo pri začetku prodaje do marketinških orodij, namenjenih povečanju prodaje. CS-Cart Multi-Vendor je prejel precej pozitivno oceno 9.0, češnja na vrhu pa sta bili dve priznanji, ki smo jih prejeli: Great User Experience 2018 in Rising Star za 2018.

Po podatkih spletnega portala FinancesOnline, CS-Cart Multi-Vendor po namestitvi uporabnike opremi z vsemi orodji za spletno poslovanje, krmarjenje po nadzorni plošči pa je enostavno in hitro zaradi priročnih in strateško postavljenih menijev. To nam je omogočilo, da smo prejeli nagrado Great User Experience za vodilno nakupovalno programsko opremo, in s tem dokazali, da izstopamo med med programskimi rešitvami za spletno poslovanje. Z uporabo intuitivnega vmesnika tako našim uporabnikom omogočamo enostavno uporabo in možnost vzpostavitve učinkovitega in hitrega delovnega procesa. “Navigacija je enostavna in hitra, upravno ploščo pa boste obvladali v manj kot dveh urah,” je v svojem mnenju navedel portal FinancesOnline.”

Več kot 1,300 spletnih trgovin na prodajnih mestih in maloprodajnih mestih uporablja CS-Cart Multi-Vendor za razvoj svojega poslovanja, kar je dokaz uspešnosti in priljubljenosti naše platforme. FinancesOnline je dodal dragocen vpogled v kvaliteto našega izdelka, saj smo skupaj z nagrado Rising Star dobili 100-odstotno oceno zadovoljstva uporabnikov. Ta nagrada pomeni, da se je priljubljenost CS-Cart Multi-Vendor izjemno povečala, naši naročniki pa jo zaznavajo kot robustno in funkcionalno tržno platformo za spletne trgovine in za upravljanje svojega poslovanja.

Naša ekipa dosledno dodaja nove nadgradnje in posodobitve za izboljšanje vašega delovnega procesa in varnosti. Kot navaja FinancesOnline, je CS-Cart Multi-Vendor neprekosljiva tržna platforma, ki izstopa od ostalih sistemov za spletno poslovanje. Programska oprema se stalno izboljšuje in zagotavlja stalno združljivost z najnovejšimi strežniškimi tehnologijami, kar pomeni, da je vaše podjetje stalno korak pred konkurenco.

Poleg tega je programski imenik B2B nedavno izdal seznam programske opreme za spletno poslovanje in veseli smo, da je CS-Cart del tega seznama. To je še en dokaz, da je naša pogramska oprema vrhunski produkt na področju spletnega poslovanja.