Spletna trgovina je nepogrešljivo prodajno orodje, brez katerega si podjetja poslovanja v sodobnem poslovnem svetu enostavno ne predstavljajo več – in to z dobrim razlogom.

Spletna prodaja preko spletnih trgovin že vrsto let beleži izjemno rast. Samo v zadnjih štirih letih se je prodaja kar podvojila, trendu pa ni videti konca. Spletna trgovina je tako postala izjemno pomemben prodajni kanal in marketinško orodje za vsako sodobno podjetje – tako v B2C kot v B2B segmentu.

V podjetju iMode imamo na področju spletnih in kreativnih rešitev že preko 20 let izkušenj, zato se dobro zavedamo, da je postavitev nove spletne trgovine lahko velik zalogaj za podjetje – tako finančni kot organizacijski.

Da bi vam prihranili nekaj stroškov, časa in skrbi, hkrati pa vam zagotovili najvišji nivo storitve, smo za vas pripravili novost – najem spletnih trgovin.

Kako?

Manj stroškov

Pri najemu spletne trgovine ne boste plačali njene dejanske izdelave, temveč zgolj njen najem. Na ta način boste privarčevali v primerjavi z običajno izdelavo spletne trgovine.

Manj dela

Vemo, da lastništvo spletne trgovine zahteva precej časa, zato smo v našo ponudbo vključili tudi mesečno podporo in vzdrževanje vaše nove spletne trgovine. Zdaj se lahko nemoteno osredotočite na pomembne stvari, zamudne administrativne zaplete pa prepustite nam.

Manj skrbi

Kaj, če se stran “sesuje“? Kaj, če jo napade virus? Kaj zdaj, ko stran zahteva posodobitev? Ne skrbite, za vse poskrbimo mi.

Več učinka

Za optimalno delovanje spletne trgovine in odlične prodajne rezultate mora biti spletna trgovina sodobna. Pri lastništvu spletne trgovine to pomeni, da jo boste morali redno posodabljati, enkrat pa tudi zamenjati za novo. Pri najemu spletne trgovine te težave nimate, saj za to poskrbimo mi.

Več možnosti

Ob najemu spletne trgovine pri nas vam nudimo popolno podporo tudi na drugih področjih. Po dogovoru vam strokovno pomagamo pri marketinški strategiji vašega on-line posla in izvedemo spletno oglaševanje na vseh primernih kanalih. Našo učinkovitost vam dokažemo z vašimi prodajnimi rezultati. Želite stopiti še korak dlje? Za vašo novo spletno trgovino vam izdelamo še aplikacijo za mobilne telefone! 

Že od 49 € / mesec

Želje? Le povejte. Imode.

 

Naročilo na brezplačno predstavitev

Kdaj vas lahko pokličemo?

Uporaba in obdelava osebnih podatkov

9 + 5 =