Oblikovanje spletne strani

Oblikovanja spletnih strani se v podjetju iMode lotimo z veliko mero spoštovanja do kreative, preglednosti in preprostosti. Vse naše spletne strani se lahko pohvalijo z unikatnim oblikovanjem, saj vsako spletno stran izdelamo kot samostojen projekt in se izogibamo vnaprej določenim rešitvam, razen kadar ni to posebej določeno ob začetku projekta.

Nekomu povedati kakšno spletno stran si želite nikakor ni preprosta naloga. Celoten izgled spletne strani in barvna shema je prvi in najbolj odločilen faktor pri ustvarjanju pravega vtisa na obiskovalca, ki prvič obišče vašo spletno stran. Naši spletni oblikovalci aktivno sodelujejo in svetujejo pri izgradnji spletne strani ter ob tem spremljajo naročnikove želje in zahteve.

Preden se lotimo samega izgleda spletne strani si zastavimo vprašanja, ki ključno pripomorejo k pravemu, marketinško optimalno zgrajenemu spletnemu mestu:

  • Kdo so ciljne skupine spletne strani?
  • Kaj so primarni cilji, ki jih s spletno stranjo želimo doseči?
  • Kdaj in v kakšnih primerih vaše stranke najbolj pogosto obiščejo vaše spletne strani?
  • Kaj na obstoječi strani obiskovalca ne pritegne oziroma zavede ter kaj spletna stran resnično potrebuje?

Oblikovna zasnova bo v skladu s celostno grafično podobo vašega podjetja in zasnovana tako, da bo pritegnila pozornost obiskovalca in ga usmerjala k želenim člankom, prispevkom, storitvam ali izdelkom. V vseh elementih oblikovanja novega spletnega mesta bodo upoštevana napredna grafična in oblikovalska pravila, osnove standardizacije oblikovalskih pogojev in priprav za vse vrste naprav (pametni telefoni, tablice, računalniki).

Spletno mesto bo oblikovano po vaši prepoznavni identiteti. Poskrbeli bomo za moderen, dinamičen in unikaten videz, ki bo nakazoval visok estetski nivo. Grafični elementi bodo postavljeni v skladu z zapovedmi, ki jih postavljajo strokovnjaki za optimalno uporabniško izkušnjo. Navigacija bo kontrastna in pregledna, ter bo omogočala hitro in preprosto navigacijo po straneh. Širina spletnih mest bo prilagojena najpogostejši resoluciji monitorjev uporabnikov interneta, pametnih telefonov in tablic.

Oblikovalski studio

Grafično in spletno oblikovanje podobe blagovnih znamk ter ostalih rešitev za podjetja.

Stalni nadzor

Naročniki lahko ves čas spremljajo in sodelujejo pri razvoju grafik in blagovne znamke.

Nastavitve

Grafične rešitve postavimo na svoja mesta in pripravimo za uporabo.

Podpora strank

Imate dodatna povpraševanja? Brez skrbi, v stiku stanemo tudi po koncu projekta!

Pošljite nam povpraševanje