Oblikovanje tiskovin

Logotip
Logotip je vizualna osebnost podjetja in je sestavni del celostne grafične podobe. Logotip je ogledalo vsakega podjetja! Slabo zasnovan in oblikovan logotip lahko naredi več škode kot koristi, nasprotno pa kakovosten logotip pripomore k verodostojnosti in prepoznavnosti podjetja. Ko izbirate in snujete logotip, nikar ne uporabljajte svetovnega spleta ali kopiranja sosedovega znaka. Potrošniki lahko kaj hitro prepoznajo »izposojen « logotip, kar zagotovo ne pripomore k resnosti podjetja. Kakšen torej naj bo logotip in kako ga oblikovati? Dober logotip je tisti, ki si ga potrošnik zapomni in se vedno spomni na vaše podjetje, izdelek ali storitev, ki jo ponujate. Logotip naj bo preprost, unikaten in všečen! Zgrajen iz jasnih linij in čistih barv, kar je ključ do prepoznavnosti vašega podjetja, izdelka ali dejavnosti. Za izdelavo logotipa vedno potrebujete le idejo … Brez idej? Pokličite!

Vizitke
Oblikujemo in izdelamo vizitke prilagojene vašim specifičnim potrebam, saj je prvi stik neponovljiv in zato zelo pomemben. Vizitka podjetja mora vsebovati vse pomembne podatke, njena oblika pa mora biti specifično oblikovana in prepoznavna.

Predstavitvene mape
Predstavitvene mape imajo izjemen pomen pri predstavitvi podjetja in oddaji poslovnih materialov ter prezentacij, zato našim strankam svetujemo in ponujamo najboljše materiale po dosegljivih cenah. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri široki paleti predstavitvenih map, na katere boste lahko ponosni.

Nalepke in oznake za notranjo ter zunanjo opremo
Nudimo vam celoten spekter oblikovanja vizualnih komunikacij za označevanja in usmerjanje po poslovnih prostorih ter marketinške nalepke, ki bodo krasile vaša osebna in tovorna vozila.

Dopisni listi
Lepo oblikovani dopisni listi nosijo posebno težo, saj so ogledalo vašega podjetja. Po predhodnem pogovoru vam bodo naši oblikovalci oblikovali dopisne liste po vaši meri.

Plakati, oglasi, brošure in vloženke
Plakati in oglasi so danes del našega vsakdana in vseprisotni. Spremljajo nas tako rekoč na vsakem koraku, v različnih prostorih, ob cestah, v parkih, na vasi ali v mestu. Promocijski oglasi, kot so oglasi v revijah, vloženke in letaki, so danes nujno potrebni za konkurenčnost podjetja in prikaz prodajnih izdelkov ter akcijskih cen. Za vas oblikujemo in izdelamo oglas, vloženke in promocijske letake ter organiziramo tisk, distribucijo in vlaganje vašega oglasnega materiala. V kolikor potrebujete dolgoročno rešitev vam oblikujemo unikatni CGP vseh vaših oglasnih kampanj in jih kategoriziramo v napredne skupine.

Embalaža
Oblikujemo vse vrste embalaže, pripravimo načrt orodja in organiziramo tisk ter izdelavo embalaže.

Prezentacije
Oblikujemoj pregledne in moderne prezentacije. Lahko jo predstavimo kot tiskan medij ali kot aktivno (virtualno) prezentacijo na CD ali USB mediju, ki jo boste oddali skupaj s prezentacijsko mapo. Prednost aktivnega medija je v tem, da svojim strankam ponudite animirane podatke, ki tako izgubijo vtis suhoparnosti. Na ta način se lehako razlikujete in ponudite več kot konkurenca. Za izbrani medij ustvarimo dinamične in interaktivne multimedijske predstavitve, ki si jih bodo vaše stranke zapomnile. Naše prezentacije vključujejo:

  • animacije in aktivne vsebine,
  • interaktivne grafike,
  • video vsebine,
  • animacije besedila.

Ostalo

Za vaše potrebe oblikujemo tudi: akcijske letake, zloženke, zbornike, knjige, diplome, priznanja, bone, vabila, čestitke, vstopnice, izkaznice, CD in DVD ovitke,  kataloge izdelkov, prezentacije ipd.

Pošljite nam povpraševanje