Pogoji poslovanja za to ponudbo:

 

V spodnjih izrazih se lahko »AdWords« nanaša na AdWords ali AdWords Express, kakor je primerno.

 

  1. Ponudba je na voljo samo strankam z naslovom za izstavitev računa v Sloveniji. Veljavna je ena promocijska koda na oglaševalca.
  2. Aktiviranje te ponudbe: vnesite promocijsko kodo v račun pred [30/07/2019]. Če želite sodelovati pri tej ponudbi, morate vnesti kodo v 14 dneh od prvega prikaza oglasa iz vašega prvega računa AdWords.
  3. Če želite pridobiti dobroimetje: začnite oglaševati! Stroškom oglaševanja, ki nastanejo v tem računu v obdobju [31] dni, potem ko ste vnesli promocijsko kodo, v kar niso vključeni morebitni davki, bomo dodali dobroimetje za oglaševanje v istem znesku, in sicer do največ [90 euro].
  4. Ko opravite 2. in 3. korak, bo vrednost dobroimetja običajno v petih dneh pripisana povzetku obračuna za vaš uporabniški račun.
  5. Dobroimetje lahko uporabite samo za stroške oglaševanja, ki bodo nastali v prihodnje. Dobroimetja ne morete uporabiti za stroške, nastale pred vnosom kode.
  6. Ko je vrednost dobroimetja porabljena, ne boste prejeli obvestila, in za vse morebitne dodatne stroške oglaševanja bomo bremenili plačilno sredstvo, ki ste ga izbrali. Če ne želite nadaljevati oglaševanja, lahko oglaševalske akcije kadar koli zaustavite ali izbrišete.
  7. Do promocijskega dobroimetja boste  upravičeni samo, če bo AdWords uspešno bremenil vaš račun in boste redno izpolnjevali vaše obveznosti.
  8. Celotni pogoji poslovanja so na voljo na naslednji povezavi: http://www.google.si/intl/sl/adwords/coupons/terms.html