Predstavljamo CS-Cart Multi-Vendor ULTIMATE

Z veseljem vas obveščamo, da je izšla do zdaj naša najbolj napredna programska oprema – CS-Cart Multi-Vendor Ultimate, ki vključuje vse lastnosti standardne in Plus izdaje + 4 ekskluzivne lastnosti:

• Več trgovin (prodajnih izložb)
• Neomejene brezplačne nadgradnje
• 1 leto brezplačne VIP tehnične podpore
• Dostop do kode za mobilno aplikacijo

To je trenutno najbolj obogatena izdaja Multi-Vendorja, zato je Ultimate licenca predvsem primerna za velike globalne trge z velikim prometom.

 

Kaj je CS-Cart Multi-Vendor programska oprama?

CS-Cart Multi-Vendor je profesionalna spletna programska oprema, ki gostuje samostojno: ko namestite Multi-Vendor na svoj strežnik, dobite popolnoma funkcionalno tržnico, podobno Amazonu ali Etsy.

Ta trenutek ponujamo tri različne Multi-Vendor licence za prodajalce:

1. CS-Cart Multi-Vendor: standardna izdaja za majhne in srednje velike trge. Ima vse potrebne funkcije za začetek in zagon lastnega trga.

2. CS-Cart Multi-Vendor Plus: razširjena izdaja s 7 ekskluzivnimi funkcijami, ki niso na voljo v standardni izdaji. Primerna je predvsem za velika podjetja.

3. CS-Cart Multi-Vendor Ultimate: najbolj napredna izdaja z ekskluzivnimi funkcijami in storitvami. Dobra izbira za zelo velika podjetja.

 

Ekskluzivne funkcije Ultimate paketa

CS-Cart Multi-Vendor Ultimate ponuja 4 funkcije, ki niso vključene v druge izdaje:

1. Več trgovin. Ustvarite lahko več trgovin na različnih domenah in jih upravljate z eno samo administrativno ploščo. Oglejte si videoposnetek (v angleščini), če želite izvedeti, kaj lahko storite z več prodajalnami:

 

 

2. Neomejena VIP tehnična podpora za eno leto prek spletnega klepetalnika. Če imate kakršna koli vprašanja glede nastavitve Multi-Vendor ali če ste naleteli na težavo, bo naša ekipa za podporo obravnavala vaše zahteve z najvišjo prioriteto. Običajno je naša tehnična podpora plačljiva. Toda z licenco dobite obdobje brezplačne podpore. Za standardne in Plus izdaje je brezplačno obdobje 90 dni, za Ultimate pa 1 leto premium podpore prek spletnega klepetalnika.

3. Neomejene brezplačne nadgradnje. Pomembno je, da programsko opremo redno posodabljate, da jo ohranite varno, povečate zmogljivost in razširite funkcionalnost. Našo rešitev redno integriramo z najnovejšimi tehnologijami, kot je PHP 7 in izdajamo revolucionarne funkcionalnosti, kot na primer nakup z enim klikom (one-step customizable checkout). Za nadgradnjo morajo običajno Multi-Vendor uporabniki kupiti 1-letno članarino za nadgradnjo. Z licenco dobite za določeno obdobje brezplačne nadgradnje. Za standardne in Plus dobite nadgranje za obdobje 1 leta, za Ultimate – neomejeno.

4. Dostop do kode za mobilno aplikacijo. 79% potrošnikov naroča preko mobilnih telefonov. 40% potrošnikov pa zapusti vašo spletno trgovino in gre h konkurentu zaradi slabe mobilne nakupovalne izkušnje na vaši strani. Izjemno pomembno je, da strankam ponudite mobilno aplikacijo za uporabnike. Z Multi-Vendor Ultimate ne dobite le mobilne aplikacije, temveč tudi dostopate do njene kode – da lahko aplikacijo uredite tako, kot si želite ter jo prilagodite svojemu podjetju.

 

Kako dobiti Multi-Vendor Ultimate

CS-Cart Multi-Vendor Ultimate je na voljo za nakup na spletni strani CS-Carta ali pri glavnemu zastopniku s sedežem v vaši državi. Za celotno Adria regijo smo iMode glavni zastopnik. Poglejte si primerjalno tabelo in si oglejte razliko med vsemi CS-Cart izdajami in prednostmi vsakega posebej.

V kolikor že imate Multi-Vendor, morate plačati samo razliko v ceni pri nakupu licence Ultimate. Poskrbite za to, da nadgradite vaš Multi-Vendor na najnovejšo različico in uporabite funkcijo večih prodajaln.

Za več informacij o ponudbi in ceniku CS-Cart Multi vendor rešitev podjetja iMode kliknite na to povezavo ali nas kontaktirajte.

Povzeto po: Blog.cs-cart.com, 2019. Introducing CS-Cart Multi-Vendor Ultimate. [spletni vir] Dostopno na:
https://blog.cs-cart.com/2019/06/18/introducing-cs-cart-multi-vendor-ultimate/ [18.6.2019]