Po odprtju spletne trgovine ste se znašli pred novim izzivom. Povečali ste prodajo, a za vodenje trgovine in poslovanja uporabljate računovodski program (npr. Panteon, Birokrat …), v katerega podatke vnašate ročno. Zamudno? Še kako! Ponujamo vam rešitev – spletni program za enostavno vodenje podjetja METAKOCKA, ki omogoča izmenjavo podatkov z vsemi večjimi računovodskimi programi. Pregleden in preprost program vam omogoča poslovanje na več lokacijah in skladiščih hkrati – obvladovanje zalog ni bilo še nikoli tako preprosto in pregledno. S pomočjo METAKOCKE se boste zlahka povezali in poslovali z velikimi spletnimi trgovci (eBay, Amazon.com, Mimovrste …).

Program lahko povežete še z davčno blagajno in vse podatke avtomatsko izmenjate z izbranim računovodstvom.

Vso poslovanje lahko spremljate tudi preko mobilne aplikacije.

METAKOCKA ponuja tudi možnost avtomatske izmenjave podatkov za dostavo blaga kupcu z izbranim ponudnikom dostave do vrat (npr. GLS, Pošta Slovenije, DHL …).

Plačilo za obroke? Seveda, tudi to je možno! Aktivacija možnosti LeanPay kupcu omogoča plačilo do 12 obrokov – ob zaključku nakupa kupec takoj poravna prvi obrok, ostale plačuje v obrokih, katerih število je izbral sam. Trgovec celotno kupnino prejme v nekaj urah, kupec (kreditojemalec) pa ostane v kreditnem razmerju z LeanPay. Kreditno tveganje in vsa ostala tveganja nase prevzame LeanPay, ki je s strani Ministrstva za gospodarski razvoj že prejel Dovoljenje za potrošniško kreditiranje v Republiki Sloveniji, Banka Slovenije pa je podelila dovoljenje za dostop do SISBON.