Spletne strani

Internet je pomemben marketinški medij in orodje za spletni nastop, brez katerega si sodobne komunikacije s potrošniki in učinkovite promocije podjetja, izdelkov in storitev ne moremo več predstavljati, saj je, poleg naštetega, v ključni fazi pomemben vzvod pri pospeševanju prodaje. Učinkovito spletno komuniciranje in prijetna uporabniška izkušnja bosta najpomembnejši prednosti vašega novega ali prenovljenega spletnega mesta. Funkcionalnost internetnih strani zagotavljajo uporabne, hitro dostopne in jasno razumljive informacije. Pregledna in jasna vsebinska zasnova ter estetska / grafična podoba spletnega mesta tvorita prijetno uporabniško izkušnjo.

Še nekaj časa nazaj so spletne strani veljale za prestiž, danes pa je pojavljanje na spletu že nuja, če želite stopati v koraku s časom in biti konkurenčni v vseh pogledih.

Spletne strani so postale več kot zgolj vizitka podjetja, kjer so podatki o vaši organizaciji na voljo v vsakem trenutku.

Izdelava spletnih strani vsebuje natančno analizo in temeljit načrt celotnega nastopa na spletu, rezultat našega dela pa je učinkovita in uporabna spletna stran, ki jo lahko uporabite kot odlično prodajno ali komunikacijsko orodje s svojimi ciljnimi javnostmi.

Spletne strani, ki jih izdelamo, so vedno dostopne in ponujajo odlično uporabniško izkušnjo vsakemu obiskovalcu, s tem pa izboljšajo funkcionalnost in pozitivno vplivajo na to, kako ciljne javnosti dojemajo vaše podjetje.

Naše storitve vključujejo:

  • začetno analizo izdelave spletne strani,
  • določanje oblike spletne strani za določene panoge,
  • dinamične spletne strani, statične spletne strani, e-poslovanje, e-trgovine, e-katalogi, …
  • oblikovanje spletnih strani po meri,
  • vzdrževanje spletnih strani,
  • gostovanje spletnih strani,
  • optimizacije spletne strani.

Naša prizadevanja so usmerjena v združevanje najboljše tehnologijeoblikovanja in vsebin, da se doseže najboljša kakovost spletne strani v vseh pogledih. Nudimo celovito paleto oblikovanja in spletnega razvoja obenem, saj le tako lahko zagotovimo celovite rešitve v spletnem mediju.

Oblikovalski studio

Grafično in spletno oblikovanje podobe blagovnih znamk ter ostalih rešitev za podjetja.

Stalni nadzor

Naročniki lahko ves čas spremljajo in sodelujejo pri razvoju grafik in blagovne znamke.

Nastavitve

Grafične rešitve postavimo na svoja mesta in pripravimo za uporabo.

Podpora strank

Imate dodatna povpraševanja? Brez skrbi, v stiku stanemo tudi po koncu projekta!

Pošljite nam povpraševanje