Upravljanje spletne strani

Ko objavite spletno stran se življenje na strani šele prične. Z vašo spletno stranjo se je potrebno ukvarjati in jo redno posodabljati, saj je le tako možno dobiti želene rezultate. Spletno mesto mora biti opremljeno s CMS urednikom, ki omogoča preprosto urejanje dokumentov, novic, fotografij in urejanje ali spreminjanje ključnih besed in opisov vaših strani.

Spletna stran mora vsebovati tudi orodja s katerimi boste dobili jasno sliko dogajanja na spletni strani, tako z uporabniki kot tudi s podatki.

Pri poplavi raznih informacij na svetovnem spletu je pomembno, da vas iskalci informacij čimprej najdejo. Iskalniki kot so Google, Najdi.si, Yahoo ter ostali, prispevajo okoli 90 odstotkov celotnega prometa na vaši spletni strani. Višje mesto med zadetki v iskalnikih (Google, Najdi.si …) pomeni boljši obisk ter potencialno večji dobiček.

Naše strani so unikatne, zato že pred samo izdelavo določimo najboljše ključne besede, s katerimi ciljamo na najboljše mesto v iskalnikih. Za učinkovito doseganje cilja je potrebno pripraviti ustrezno arhitekturo spletnega mesta, zapisovati kodo po veljavnih merilih ter uporabljati napreden urejevalnik vsebine.

Sistem je sestavljen iz osnove (ospredje in skrbništvo), komponent, modulov in predlog. Uporablja se za izgradnjo spletnega mesta za različne namene – od osebne spletne strani do kompleksnega spletišča oziroma spletnega portala. Zgrajen je modularno, kar pomeni, da lahko s pomočjo dodatnih komponent in modulov v sistem vnesemo nove funkcionalnosti.

Eden najpomembnejših dejavnikov pri izdelavi spletne strani je optimizacija spletne strani za spletne iskalnike, saj le dobro optimizirana stran omogoča vidnost. Glavni pomen omenjene optimizacije je izboljšanje pozicije vaših ključnih besed v iskalnikih.

Na vidnost vaših ključnih besed v iskalnikih vpliva kar nekaj pomembnih in nujnih dejavnikov. Ni dovolj, če samo enkrat optimiziramo spletno stran za iskalnike in nato vse skupaj pustimo. Optimizacija mora potekati ves čas, saj tudi vaša konkurenca “ne spi”!

Za ohranjanje koraka pred konkurenco je potrebno nenehno prilagajanje ključnih besed in opisov strani. Le na tak način lahko dosežemo zastavljene cilje, saj se vsak dan pojavi nekaj novih spletnih strani, ki uporabljajo enake ali podobne metode in z enakimi ali podobnimi ključnimi besedami ter besednimi zvezami.

Ni rečeno, da bodo besede, ki ste jih vpisali visoko pozicionirane na naključnem iskalniku, zato je potrebno že od samega začetka spremljati rezultate in ugotoviti kako ukrepati, da bi dosegli zadane cilje.

Bistvo ključnih besed je, da se vedno postavite v vlogo kupca ali uporabnika, ki išče določen izdelek ali storitev na spletnih straneh.

Pravilna izbira ključnih besed je strateškega pomena za uspešno objavo na spletu. Kombinacija izbire ključnih besed in oglasnih besedil je vedno najbolj uspešna.

Podjetje iMode izvaja storitev vpisa ključnih besed zelo previdno in strokovno. Vedno naredimo analizo stanja in na podlagi ugotovitev določimo najprimernejše besede, ki pomagajo stranki, da se njihove ključne besede rangirajo najbolje in najvišje.

Za vsako kampanjo, ki temelji na zakupu ključnih besed, ponujamo strankam sprotne rezultate in predloge za izboljšave. Z našo ekipo vam ponujamo celovito rešitev, ki jo izvajamo v sistemu Google Adwords oziroma iskalniku Google ter iskalnikih Najdi.si in Yahoo.

Spoznajte ključne probleme pri izdelavi spletne strani
Dejstvo je, da uporabniki interneta uporabljajo spletne brskalnike. Po raziskavav več kot 93 % obiskovalcev spletnih strani ustvarijo spletni brskalniki.
Torej, ko iščemo neko informacijo, vpišemo v brskalnik tisto ključo besedo s katero mislimo, da bomo to informacijo najhitreje našli. Le tisti zadetki, ki se bodo prikazali na prvi ali nekaj prvih straneh iskalnika bodo za večino uspešni.

Za popoln uspeh je potrebna celovita strategija. Uspeh pri tem ni samo rangiranje po ključnih besedah. Spletni brskalniki namreč ves čas spreminjajo iskalne algoritme zato jih je potrebno stalno spremljati in spletne strani temu primerno optimizirati. Tudi konkurenca nenehno objavlja nove spletne strani in jih izboljšuje. Za zagotovitev uspeha je potrebno dolgoročno tesno sodelovanje. “Čez noč” se stvari težko naredijo in običajno ne nudijo pravih rezultatov. Visoka uvrstitev vaše spletne strani v brskalnikih je za nas največja referenca!

Oblikovalski studio

Grafično in spletno oblikovanje podobe blagovnih znamk ter ostalih rešitev za podjetja.

Stalni nadzor

Naročniki lahko ves čas spremljajo in sodelujejo pri razvoju grafik in blagovne znamke.

Nastavitve

Grafične rešitve postavimo na svoja mesta in pripravimo za uporabo.

Podpora strank

Imate dodatna povpraševanja? Brez skrbi, v stiku stanemo tudi po koncu projekta!

Pošljite nam povpraševanje