Zakaj je naša rešitev za spletne trgovine najboljša?

35.000 podjetnikov v 172 državah je izbralo našo rešitev za spletne trgovine od leta 2005 do danes. Večji del naših trgovin je lociranih v ZDA, Združenem kraljestvu, Nemčiji, Kanadi in Avstraliji. Naša rešitev za spletne trgovine je zaupanja vredna tudi v oddaljenih, eksotičnih krajih, denimo spletna knjigarna Blinkya s Filipinov. Pred odpiranjem svojih spletnih trgovin so bile vse naše stranke na razpotju s pomembnim vprašanjem – katero nakupovalno platformo naj izberejo?

Izbrali so našo rešitev poglejte zakaj…

SPLETNA TRGOVINA Z NAJVEČ DODATKI

Prenesite si svojo testno izvedbo spletne trgovine,
ki od leta 2003 omogoča delovanje že več kot 35.000 strankam

Brezplačno testirajte spletno trgovino

Brezplačno testirajte spletno trgovino 1 mesec
in preizkusite vse napredne funkcije, ki jih ponujamo

Izdelava spletne trgovine

Za vas pripravimo vse potrebno, da lahko začnete s spletno prodajo

Pripravljen na uporabo

Spletna trgovina je opremljena s 500 naprednimi funkcijami e-trgovine in vnaprej pripravljeno temo, ki je prijazna do spleta in jo lahko vizualno prilagajate sami. Ko dobite aplikacijo za spletno trgovino, lahko začnete prodajati dobesedno istega dne in ni nobene potrebe po dodatnem razširjanju funkcij e-trgovine z dodatki ali spremembami. Če pa potrebujete nekaj, kar naša aplikacija za spletne trgovine ne ponuja v osnovi, boste zagotovo prav to našli med dodatki.

Prijazna nadzorna plošča

Aplikacija za spletne trgovine ima preprosto skrbniško oz. nadzorno ploščo. Vsi meniji so udobno postavljeni in do vsake nastavitve pridemo v največ treh klikih. V nekaj urah boste seznanjeni s skrbniško ploščo spletne trgovine, nato pa lahko svoje zaposlene uvedete brez nepotrebnega truda. Nadzorna plošča je zasnovana na način, kateri omogoča enostavno postavitev spletne trgovine in prav tako upravljanje z izdelki, ki jih ponujate.

Posodobitve

V povprečju dodamo 6 nadgradenj na leto. Vsaka posodobitev reši težave s popravki, manjša (ali večja) posodobitev odpravlja težave in dodaja nove funkcije. Spletno trgovino zaščitimo pred hekerji in združujemo z najnovejšimi strežniškimi tehnologijami. Vedno imamo načrte za prihodnost, katere lahko tudi preverite. Zagotavljamo vam, da vaša spletna trgovina nikoli ne bo ostala za časom in bo vedno vsebovala vse najbolj napredne funkcije.

Tehnična podpora

Imate težave z vašo spletno trgovino? Video lekcije niso pomagale? Ne skrbite, naša ekipa za tehnično podporo je vedno tukaj. Vendar pa naša tehnična podpora ni brezplačna. Za pridobitev določene vrste pomoči, boste morali porabiti določeno število podpornih kreditov. Ampak vedno pa lahko dobite brezplačno podporo na uradnem forumu. Naša prijazna skupnost vas bo z veseljem sprejela.

Povečanje prodaje

Spletna trgovina ima močan vgrajen sistem trženja: promocije, ki svojim strankam dajejo bonuse, nagradne točke, navzkrižno prodajna orodja za povečanje povprečnega računa, zahtevo za klice za poenostavitev naročanja izdelkov in pridobivanje navodil ter še in še – tudi funkcijo za preprosto odpiranje večih trgovin. In še veliko jih je. Z našimi orodji za spletno e-trgovino lahko namreč posvetite svoj čas trženjski strategiji in vam ni potrebno razvijati funkcij.

Varnost

V brezplačnih rešitvah spletnih trgovin lahko ranljivosti ostanejo prisotne več let, nihče jih ne odpravi in hekerji vedo, kako to prebiti. CS-Cart je popolnoma zaščiten pred hekerji. Če kdaj najdemo ranljivost, jo popravimo takoj. Z našo aplikacijo za spletne trgovine ste lahko 100-odstotno prepričani, da ste zaščiteni pred kakršnimi koli hacki ali raznimi boti.

Optimizacija trgovine

Zahvaljujoč močnim vgrajenim orodjem SEO in odlični optimizaciji zmogljivosti, spletne trgovine na CS-Cart-u dosegajo vrh rezultatov iskanja v le nekaj tednih. Ni vam potrebno zaposliti ekstremno dragih SEO-specialistov, samo napišite lepa besedila, sestavite zgodbo o podjetju, izpolnite metaopise na nadzorni plošči in zagotovo boste dobili precej več strank in ključnih besed.

Ste lastnik vsega

Ko kupite aplikacijo za spletno trgovino, je vse vaše. Je v vaši lasti, kot da imate hišo in avto. Brez dodatnih mesečnih plačil. Imate dostop do vseh funkcij; izklopite in vklopite, ko jo potrebujete, dodajte več funkcij in se odločite, kdaj želite nadgraditi spletno trgovino. Košarica je vaša, v nasprostju s preostalimi spletnimi trgovinami.

Cenejši začetek

Naša aplikacija za spletne trgovine ima vse, kar potrebujete za začetek spletnega poslovanja. Če ne najdete funkcije, ki jo potrebujete, jo lahko vedno najdete med mnogoštevilnimi dodatki, ki so na voljo za prenos in nakup preko spleta. Tudi razvoj za spletne trgovine CS-Cart stane manj, kot pri drugih rešitvah. Razlog za to je čista in razumljiva arhitektura spletne trgovine CS-Cart.

Popolna rešitev za vašo spletno trgovino

Vse kar potrebujete je že v osnovni namestitvi

Aplikacija za spletne trgovine ponuja vse, kar potrebujete, da začnete takoj prodajati na spletu. Z zmogljivim in naprednim urejevalnikom izdelka, lahko svoj izdelek hitro uredite, dodate razne možnosti ter ga objavite na spletu. Medsebojna prodajna orodja, kot so prodajalec, prodajni izdelki, nakup skupaj, kupci so kupili tudi, bodo pospešili in povečali prodajo. Tudi postavitev spletne trgovine je s spletno trgovino CS-Cart enostavna in hitra.

24/7 podpora uporabnikom

Če naletite na težavo z vašo spletno trgovino ali pa imate kakšna vprašanja o funcionalnosti, ne skrbite – pomoč je vedno na voljo.

Vse je vaše in vse si lastite

Bi raje najeli hišo ali jo imeli v lasti? Večina spletnih platform za spletno nakupovanje so najete hiše in teh hiš dejansko nikoli nimate, tako kot tudi ne veste, kdaj se bo najemnina povečala ali se boste morali izseliti. Naš sistem spletne trgovine pa je programska oprema v vaši lastni hiši. Plačate enkrat in vse je na vašem ali našem strežniku. Poskrbite, da bo vaše podjetje pod vašim nadzorom.

Varnost

Sistem za spletne trgovine je razvila skupina strokovnjakov že leta 2005. Skupino sestavljajo visoko kvalifcirani profesionalci s polnim delovnim časom. Zato so naša orodja spletnih trgovin veliko varnejša od preostalih ponudnikov.

Izjemno hitro delovanje

Naš sistem je hitrejši od Magenta ali PrestaShopa. Vsak dan trdo delamo, da bi izboljšali hitrost naše programske opreme za nakupovalni voziček. 95 Google PageSpeed točk dokazuje, da delamo odlično in z izjemno kakovostjo.

SEO-Pripravljen

Vsaka dobičkonosna trgovina dobi največji del svojega prometa iz Googlovega organskega iskanja. Vaša trgovina bo dobila tudi to. Izberite naše priložene programske rešitve nakupovalne košarice.

Prilagodljivost

Naša programska oprema je podprta z odprto kodo PHP, ima odličen API za razvijalce in veliko skupnost, kar pomeni, da bodo v primeru razvoja novih funkcij vaši stroški minimalni.

Ključne značilnosti nakupovalne košarice in kako ti pomagajo prodajati

Poglejte na spletu in poiščite katero koli programsko opremo za elektronsko poslovanje na internetu. Videli boste, da vse platforme spletnih trgovin obljubljajo veliko denarja in veliko kupcev.

Toda ti običajno ne povedo, kaj točno v njihovih rešitvah vam bo pomagalo zaslužiti več denarja in privabiti več strank.

Brezplačno testirajte spletno trgovino

Brezplačno testirajte spletno trgovino 1 mesec in preizkusite vse napredne funkcije

 

Brezplačno testirajte spletno trgovino en (1) mesec in preizkusite prav vse napredne funkcije, ki jih ponujamo!

Ključne značilnosti prodaje na spletu

Vemo, kaj natančno vam pomaga prodati. CS-Cart je popoln prodajni stroj: prodaja na eBayu, Facebooku in Googlu, lahko vgradite svojo trgovino na druge spletne strani kot dodatek, dodajte komentarje in mnenja izdelkov, povečajte povprečni račun s križnimi prodajnimi orodji, sledite zapuščenim vozičkom, ustvarite promocije, zaženite e-poštno trženje, ustvarite spletni dnevnik, optimizirate svojo trgovino za iskalnike, uredite videz in občutek svojih spletnih strani brez programiranja, preprosto upravljate trgovino s priročno in preprosto skrbniško ploščo, odprete lahko neomejeno število dodatnih prodajnih mest, upravljate možnosti izdelkov, funkcije in filtre, prodajajte naložljive izdelke, posodobite katalog z nekaj kliki, ponudite svojim strankam več kot 70 načinov plačila in 8 najbolj zaupanja vrednih prevoznikov, povečajte stopnjo konverzije, zahvaljujoč hitri mobilni prijazni trgovini. In to še ni dokončen seznam prodajnih funkcij spletne trgovine. Pri izdelavi spletne trgovine uporabljamo najbolj moderne dodatke in komponente. 

Izjemno prijazna nadzorna plošča

Nadzorna plošča je vaša kontrolna soba. Če želite, da je vaša spletna trgovina pod nadzorom, potrebujete vsa stikala in gumbe, ki so hitro dosegljivi in enostavni za uporabo. Nadzorna plošča naše programske opreme ima vsa potrebna orodja za upravljanje in hitro postavitev vaše spletne trgovine. Vse je največ tri klike stran. Vgrajeni zmogljivi sistem za upravljanje vsebin vam omogoča, da v vsakem trenutku ustvarite bogate in uporabnikom ter obiskovalcem prijazne strani, ki jih je mogoče urejati z enostavnim urejevalnikom WYSIWYG.

Odzivna in hitra spletna trgovina

Spletna trgovina je kraj, kjer se vaše stranke zadržujejo in družijo. Ta kraj mora biti čim bolj prikladen, da se vaše stranke počutijo udobno in se želijo zadržati. Zahvaljujoč odzivnemu dizajnu, je vaša spletna trgovina priročna in privlačna na vseh velikostih zaslona: velik 4K TV, računalniški monitor, tablični računalnik ali pametni telefon. Našo rešitev spletne trgovine odlikuje hitrost na vseh napravah. Ne pozabite; ne samo, da imajo stranke rade hitre spletne strani, temveč tudi hitre iskalnike, ki lahko enostavno in hitro najdejo izdelke!

Več kot 70 različnih plačilnih sredstev in 8 različnih sistemov dostave

Storitve plačila in dostave sta stebra spletne trgovine. Ko ljudje kupujejo v spletnih trgovinah, jih skrbi za varnost plačilnih transakcij in varno dostavo. Z našimi programskimi paketi za e-trgovine vaše stranke ne bodo v skrbeh, saj ima naša platforma več kot 70 različnih vgrajenih plačilnih storitev, vključno z najbolj varnimi, kot so PayPal, Authorize, Net, 2Checkout, First data in drugi. Nudimo osem najbolj priljubljenih in zaupanja vrednih prevoznikov na svetu, kot so UPS, FedEx-om, DHL-om in USPSom, ki hitro in varno dostavijo izdelke svojim naslovnikom.

Zmogljiva SEO orodja

Na internetu iskalniki vodijo predstavo. Zahvaljujoč Googlu, ljudje hitro najdejo tisto, kar potrebujejo: članke, videoposnetke, storitve in izdelke. Zato se morajo spletne trgovine upogniti z vetrom. Ta upognitev se imenuje Search Engine Optimization (SEO) in CS-Cart je tukaj odličen; semantični in kanonski URL-ji, 301 preusmeritve, zemljevid spletnega mesta, vgrajeni spletni dnevnik, označevanje, booti z Googlom in urejanje strani – metaoznake bodo vašo spletno trgovino pripeljale do vrha rezultatov iskanja.

Enostaven grafični vmesnik

Enostavna navigacija in priročna umestitev vsebine strani sta polovica bitke. Naša rešitev za spletno trgovino ima vgrajen upravljalnik postavitev, ki vam omogoča, da postavite vsebine vaše spletne trgovine, kot želite. Ni vam treba najeti razvijalca, da bi premaknil meni na vrh ali banner na dno. To naredite s preprosto funkcijo povleci in spusti. Lahko zgradite več postavitev katere koli strani in jih izvozite ter pozneje uvozite. S funkcijo uvoza-izvoza vam ni treba skrbeti za prelom postavitve, izvozite ga pred spreminjanjem in uvozom, da ga obnovite.

 

 

Prilagoditve v realnem času

Z vgrajenim urejevalnikom tem in grafik lahko na primer spremenite svoje ozadje v spletni trgovini, barvno shemo, pisave, vse to pa lahko naredite neposredno na spletnem mestu. Postavitev spletne trgovine je tako hitra in enostavna, delate pa lahko tudi brez predznanja o programiranju spletnih strani.

Izberite eno od privzetih prednastavitev oblikovanja ali ustvarite svoj edinstven slog. Znanje HTML ali CSS ni potrebno!

Mobilna podpora naročil

S skrbniško aplikacijo za mobilne naprave lahko svojo spletno trgovino upravljate z mobilne naprave, kadar niste v pisarni. Vse, kar potrebujete je namestitev naše mobilne aplikacije na napravo iOS ali Android in že lahko začnete uporabljati svojo nadzorno ploščo kar s pametnega telefona. Uporaba nadzorne plošče prek aplikacije je veliko bolj priročna kot uporaba prek mobilnega spletnega brskalnika. Upravljate lahko naročila, izdelke, cene izdelkov, komentarje …

 

 

Pošljite nam povpraševanje