Spoznajte vrhunsko platformo za spletno trgovino,
opremljeno z vsemi zelo naprednimi funkcijami.

Nadzorna plošča

Preprosta nadzorna plošča omogoča pregled naročil, stanje zalog izdelkov in stanje pošiljk. Ob tem ima sistem za izdajo računov – vse na vstopni strani, le klik stran.

Rešitev na ključ

Ne bodite odvisni od programerjev! Ponujamo vam, da lahko samostojno upravljate in oblikujete svojo spletno trgovino. Vse le s funkcijo primi in spusti”.

Večjezična podpora

Spletna trgovina je že predstavljena v 24 jezikovnih različicah, tako v administrativnem delu, kot tudi sama spletna stran. Namestitev dodatnega jezika je preprosta in brezplačna.

Prodajna mesta

Več prodajnih mest je popolna rešitev za razširjeno spletno prodajo. Vsa prodajna mesta nadzorujete sami in jih upravljate preko lastne nadzorne plošče.

Urejevalnik postavitev je že vgrajen!

Spletna trgovina že vsebuje vgrajen urejevalnik postavitev, ki vam omogoča preprosto “vlečenje in premikanje” podatkovnih blokov ali grafik v spletni trgovini. Urejevalnik omogoča preprosto ustvarjanje modulov in komponent na mreži spletne trgovine. Vsako kategorijo lahko posebej nastavite in oblikujete, dodajate ankete, pasice …

 

Spoznajte našo platformo za spletne trgovine, opremljeno z modernimi funkcijami.

CS-Cart od leta 2005 poganja več kot 35.000 spletnih trgovin v 172 državah.

Preverite cenik in ponudbo vseh funcij

Poglejte napredne funkcije spletne trgovine. Ponujamo različne pakete po pristopnih cenah ...

Več kot 200 pripravljenih grafik za spletne trgovine

Spremenite izgled in uporabniški občutek za vašo spletno trgovino z različnimi temami, ki jih lahko izberete v nadzorni plošči in nato preprosto namestite. Vsako temo lahko ob tem še dodatno oblikujete po vaših željah in zahtevah.

Ustvarite lasten Ebay ali Amazon z nakupovalnim centrom

Z našo rešitvijo Multi-Vendor lahko ustvarite lasten nakupovalni center.

Zmogljiva nadzorna plošča

Vsaka prodajalna ima močno skrbniško ploščo. Naša rešitev je opremljena z veliko funkcijami, ki vam pomagajo pri popolnem nadzoru nad vašo spletno trgovino. V nadzorni plošči so vsi največkrat uporabljeni moduli za promocijo, kot so e-mail marketing, promocije, darilni certifikati, program zvestobe kupcev in še in še.

Prodaja na socialnih omrežjih

Aplikacija vam omogoča, da svoje izdelke izvozite na eBay, Amazon, Google nakupovanje in celo na Facebook store!

Googlov izvozni dodatek je prisoten v vseh paketih.
Dodatke za sinhronizacijo Facebook in eBay lahko dokupite ločeno.

 

Prijava s socialnim omrežjem

Zahvaljujoč dodatku za prijavo iz socialnega omrežja, se lahko vaše stranke prijavijo v spletno trgovino z naslednjimi računi

Google (Gmail),
Facebook,
Twitter,
Foursquare …

 

Optimizacija iskalnikov

CS-košarica vam pomaga doseči potencialne stranke s pomočjo priljubljenih iskalnikov, tako da preprosto uredite informacije o meta straneh v vgrajenem CMS-u.
In nato vaša spletna trgovina dela samo še za vas.

Tudi s SEO-prijaznimi URL-ji in s pomočjo vgrajenega orodja za ustvarjanje zemljevidov, bo vaša spletna trgovina dosegla najvišje uvrstitve v rezultatih iskanja na spletu!
Vsak izdelek, ki ga dodate in shranite, vidite v predogledu na iskalnikih.

Zmogljiva in napredna možnost urejanja izdelkov

 

Ponujamo vam zmogljive možnosti za nadzor nad izdelki: ustvarite možnosti, dodajte slike za vsako različico in kombinacijo ter uporabite težo izdelkov in cenovne modifikatorje pri prikazu izdelkov.

Pri ustvarjanju možnosti najprej izberete njeno vrsto. Od skupnih tipov možnosti (Izberite polje, Radijska skupina in Checkbox) lahko izberete še Besedilo, Območje besedila ali Datoteke. Tip datoteke je uporaben za prilagodljive izdelke, pri katerih stranke uporabljajo svojo grafično podobo.

Vse na enem mestu

Preverite pakete in funkcije spletne trgovine

Hitrost. In še enkrat hitrost!

Razumemo, kako ključna je hitrost za spletno trgovino.
Zato si prizadevamo, da bi bil CS-Cart hitrejši z vsako novo različico.
CS-Cart, ki ga podpirajo napredne spletne tehnologije, je dosegel 95 od 100 točk v testu Google Page Speed. To je najvišji primerjalni rezultat z drugimi platformami spletne e-trgovine.

Ne skrbite, da bi vaše stranke predolgo čakale na nalaganje strani. Naša rešitev spletne trgovine je namenjena zagotavljanju nemotenega in brezhibnega nakupovanja. 

Kombinacije možnosti

Kombinirajte različne možnosti, da ustvarite povsem lastno kombinacijo. Nato dodajte še sliko za vsako kombinacijo – ko stranka izbere različne variantne možnosti na strani s podrobnostmi o izdelku, se slika izdelka spremeni glede na izbrano možnost.

Dodajate lahko tudi “prepovedane kombinacije”. Stranke/kupci tako ne morejo izbrati možnosti za katere ste vi navedli, da so “prepovedane”. Le tako imate popoln nadzor nad spletno trgovino in dogajanjem v njej.

Podpora CDN izven okvira

Spletna trgovina ima podporo CDN Amazon CloudFront.
Vse prednosti omrežja za dostavo in pregled vsebine so vam na voljo samo z nekaj kliki.

 

CDN je sistem strežnikov po vsem svetu, ki shranjujejo vaše statične podatke (slike, CSS in datoteke JavaScript). Za stranke to pomeni boljši odzivni čas takrat, ko dostopajo do vaše spletne trgovine, kjer vsebina najde krajšo pot do svojih brskalnikov in tako tudi do uporabnikov.

Modifikatorji cene in teže

Modifikatorji cene zmanjšajo ali povečajo prvotno ceno izdelka, če stranka izbere določeno možnost, ki ste jo prednastavili.

Modifikatorji teže spremenijo težo izdelka glede na izbrano različico.

Ta funkcija se uporablja pri izračunu stroškov dostave.

Zaporedne možnosti

Z uporabo zaporednih možnosti lahko dovolite vašim strankam, da izberejo možnosti v zaporedju, eno možnost za drugo. Na primer: če ima izdelek z dvema možnostima, je druga možnost zaklenjena, vse dokler stranka ne izbere prve.

Zavoljo te funkcije lahko vaše stranke izberejo samo dovoljene kombinacije vaših prednastavljenih opcij.

Prenos digitalnih izdelkov

S to funkcijo lahko prodajate elektronsko porazdeljene izdelke
v vaši spletni trgovini.

Omogočite to funkcijo v Nastavitvah,
/ Splošnem / Katalogu in datoteke so po uspešno
opravljenem nakupu pripravljene na prenos.

Popoln nadzor izvoza in uvoza

Funkcija za izvoz in uvoz podatkov je bistvenega pomena za kakovostno spletno trgovino. Ponujamo popoln nadzor nad funkcijami izvoza in uvoza: lahko izvozite in uvozite funkcije, naročila, izdelke, naročnike, prevode in uporabnike.

Ta funkcija uporablja format podatkov CSV, ki ga pogosto podpirajo tudi  druge programske opreme. Na primer: lahko izvozite podatke iz vaše  spletne trgovine in jih nato preprosto uvozite v kateri koli sistem računovodskega knjigovodstva.

Komentarji in ocene izdelkov

Z dodatki »Komentarji in ocene« bodo vaše stranke objavile mnenja o izdelkih, priporočila, recenzije in ostale komentarje v vaši spletni trgovini.

Pričevanja in mnenja resničnih strank omogočajo,
da je spletna trgovina kredibilna, vredna zaupanja, in pomaga pritegniti nove stranke ter povečati prodajo.

Prodajalci in izdelki na prodaj

To navzkrižno prodajno orodje vam omogoča prikaz najboljših prodajalcev, prodajnih artiklov, podobnih prodaj, in  najnovejših izdelkov na samem prodajnem mestu.

Uporabite dodatke za izdelke, najboljše izdelke in
izdelke na prodaji, da svojim strankam ponudite še več izdelkov in ugodnih nakupovalnih priložnosti.

Integracija z Mad Mimi in MailChip

Sinhronizirajte svoje naročniške sezname z e-poštnimi marketinškimi rešitvami, kot sta Mad Mimi in MailChimp z uporabo dodatka za trženje elektronske pošte.

Ustvarite lasten eBay ali Amazon z nakupovalnim centrom

Z našo rešitvijo Multi-Vendor lahko ustvarite lasten nakupovalni center!

Filter izdelkov

Filtri izdelkov zagotavljajo priročen način iskanja v katalogu spletnih trgovin. Filtre izdelkov po meri lahko zelo preprosto ustvarite na podlagi katere koli funkcije izdelka in ga nato prilagodite.

Vračanje izdelkov

Z vgrajenim dodatkom RMA lahko kupec hitro ustvari zahtevo za vračilo in jo spremlja na svoji strani profila. Vse zahteve lahko preprosto upravljate preko nadzorne plošče.

Jeziki in valute plačil

Spletna trgovina je lokalizirana v več kot 24-ih jezikih. Kupci lahko preprosto preklopijo jezike in valute v trgovini. Cene se pretvarjajo po izbiri uporabnika in vse valute so sinhronizirane.

 

Dodatna prodajna mesta

Spletna trgovina ponuja veliko razširjenost preko dodatnih
prodajnih mest. Vse prodajalne se nadzorujejo
z lastne skrbniške plošče.

Čeprav imajo vse spletne prodajalne v skupni rabi
enako podatkovno bazo, lahko to individualno prilagodite vsakemu posamezniku in mu tako zagotovite edinstven
videz in nakupovalni občutek. Vsaka spletna prodajalna
ima lahko svoje kupce in izdelke, ločene od drugih!

Nadzor nad zalogo v spletni trgovini

Sledite z možnostmi

Popis inventarja izdelkov z možnostmi vam omogoča, da poznate točno število elementov na zalogi s posebnimi kombinacijami opcij.

 Te funkcije so uporabne za sledenje količini oblačil v zalogi, ker so oblačila različnih velikosti in barv.

 

Sledite brez možnosti

Če spremljate inventar izdelkov brez možnosti, boste videli skupno število elementov, ki so na zalogi trenutnega izdelka.

Ne sledite

Ne spremljajte inventarja, če izdelek ne more biti na zalogi: naložljiva programska oprema, e-knjige, vstopnine itd.

Pošljite nam povpraševanje