PayPal je najbolj priljubljen spletni plačilni sistem, ki ga uporabljajo trgovci in kupci na številnih platformah e-trgovine na svetu. Zgodba o PayPal uspehu je razlog, zakaj je to najboljša izbira za vaše stranke. CS-Cart je ena izmed najboljših nakupovalnih platform, ki ponuja na stotine dodatkov in funkcij, ki bodo vašo e-trgovino postavile na višjo raven.

Možnosti, ki vam jih omogoča CS-Cart uporabljajo tako lokalne, kot globalne e-trgovine po vsem svetu. Postopek vzpostavitve PayPal hitrega nakupa na vašem spletnem mestu s pregledom CS-Cart je zelo preprost. To je razlog, zakaj verjamemo, da bo združevanje obeh ustvarilo vašo e-trgovino močnejšo.

1. PayPal je najuporabnejši plačilni sistem

Če še niste slišali za PayPal, potem živite v lupini ali pa je verjetno prepovedan v vaši državi. Da, nekatere države so šle do te mere, da so prepovedale PayPal iz razlogov, ki so najbolj znane njihovim vladam. No, to je zgodba za drug dan.

PayPal ima več kot 200 milijonov uporabnikov, 16 milijonov trgovskih računov, 1,7 milijarde transakcij na leto in več kot 700.000 spletnih strani, ki uporabljajo PayPal kot plačilno platformo. Njihova stopnja uspešnosti je presenetljiva. Vaša najboljša odločitev, ki ste jo kdaj naredili za spletno trgovino je izbrati PayPal kot možnost v vašem CS-Cart-u.

2. Kupci imajo radi PayPal

Ne špekuliramo, dejstva kažejo, da je PayPal tretji najprimernejši obdelovalec plačil na svetu. Za dodatek kupci menijo, da je to drugo najbolj varno plačilno sredstvo. Kot da še nismo dovolj hvalili, bi 86% vseh strank priporočalo PayPal drugim. Če v vašem CS-Cartu trenutno nimate PayPal express checkout-a, sedaj veste, kaj storiti.

3. Različni uporabniki po vsem svetu

PayPal nima uporabnikov samo v ZDA in Veliki Britaniji, kar sta verjetno glavni regiji, na kateri bi pomislili. temveč tudi v drugih delih sveta. S PayPal hitrim izplačilom v vašem CS-Cartu bi lahko pritegnili stranke iz Nemčije, Francije, Avstralije, Italije, Španije, Kanade, Nizozemske ali celo s specifičnih afriških in azijskih držav. Mnoge države, ki uporabljajo PayPal, so dobro uveljavljene z državljani z velikim razpoložljivim dohodkom. Zdaj veste kaj to pomeni za vaše podjetje.