Živjo!

V CS-Cart 4.4.1 smo predstavili dolgo pričakovano funkcijo: urejevalnik vizualnih predlog. Ta omogoča urejanje e-poštnih sporočil, računov, ovojnic, darilnih bonov in povzetkov naročil na upravljavljalni plošči.

Urednika smo razdelili na dva menija. Oblikovanje → Predloge e-pošte, kjer skrbniki urejajo e-poštna sporočila; Oblikovanje → Dokument, kjer skrbniki lahko urejajo račune, pakete, darilne bone in povzetke naročil.

Urejanje e-poštnih predlog

V trgovini CS-Cart stranke in skrbniki prejmejo e-poštna obvestila. Kupci prejmejo e-poštna sporočila o svojem nakupu, skrbniki pa o upravljanju trgovine.

E-pošta je odlično orodje za vzpostavljanje osebne in dragocene komunikacije s strankami. Pomaga jih “prepričati”, da obiščejo vašo trgovino bolj pogosto, da kupijo več in pri ohranjanju zvestobe. Zato je pomembno zagotoviti, da bodo vaša e-poštna obvestila prilagojena in se ujemala s stilom vašega posla.

Pred CS-Cart 4.4.1 niste mogli videti celotnega seznama e-poštnih obvestil za vašo trgovino, kar pomeni, da ne morete spremeniti obvestil, ki bi jih prilagodili strankam in se tako popolnoma prilagodili vašemu podjetju. Zdaj pa CS-Cart vsebuje urejevalnik predlog, ki vam omogoča urejanje e-poštnih obvestil na upravni plošči – in to brez programskih veščin.

Več si oglejte v tem videoposnetku:

 

Urejanje dokumentov

Novi urejevalnik predlog vam omogoča urejanje računov, ovojnic, darilnih bonov in e-poštnega sporočila za naročanje. Te imenujemo “dokumenti“.

V urejevalniku lahko te dokumente konfigurirate tako, da ustrezajo vašim državnim standardom in se ujemajo z vizualnim stilom vaše trgovine.

Na primer, urejanje računov je glavna funkcija lastnikov trgovin. Različne države imajo različne uradne fakturne standarde. Če želite uradno izdati račune, morate račun računalniško konfigurirati tako, da ustreza uradnim standardom. Z novim urejevalnikom predlog uredite račun neposredno na upravni plošči.

Več si oglejte v tem videoposnetku:

Upam, da vam bo novi urejevalnik predlog olajšal upravljanje vaše trgovine. Komentarji so zelo cenjeni!

Naroči se na naše novice preko pojavnega obrazca in sledite nam na Facebooku.